NAZİLLİ SAĞLIK HİZMETLERİ MYO YENİ EĞİTİM DÖNEMİNİN İLK ETKİNLİĞİNİ YAPTI

28.10.2016
Üniversitemiz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile Organ Bağış Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Organ Bağışı" bilgilendirme toplantısı, 21 Ekim 2016 tarihinde öğrenci ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli, aynı zamanda ekip koordinatörü olan Hanife Kaçmaz, organ bağışının gerekliliğini  etkili bir sunumla anlatırken, sunumun ardından organ bağışı yapılmış bir hastanın sosyal hayatının nasıl değiştiğini anlatan video izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Yaklaşık bir saat süren etkinlikte organ bağışı için izlenecek prosedürden söz edilerek broşürler dağıtıldı. Gönüllü öğrencilerin form doldurması ve konuk ekibe çiçek takdim edilmesi ile program sonlandırıldı.