Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Uygulama Alanlarını Genişletiyor

15.10.2015
Üniversitemiz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Beceri ve Uygulama Laboratuvarı’nın açılışı 8 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşti.

Açılışa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer’in yanı sıra Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Merve İrem Yapıcı, akademik ve idari personel ile davetliler katıldı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer, laboratuvarların öğrencilerin eğitimine önemli katkı sağlayacağını ifade ederek, hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Nazillli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, üniversiteyi çok önemsediklerini ifade ederek, belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Merve İrem Yapıcı ise teorik bilgilerin yanında pratik bilgilerle öğrencilerine daha kaliteli bir eğitim sunmak istediklerini vurguladığı konuşmasında, laboratuvar fikrinin hayata geçirilmesinde en büyük desteği Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’dan aldığını söyleyerek; proje sürecinde büyük desteklerini gördüğü Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Meslek Lisesi personeli ile Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeline teşekkür etti. Gerçekleşen açılışın ardından öğrenciler ve davetliler labaratuvarı gezerek maketler ve malzemeler hakkında bilgi aldı. Açılış, kokteylle son buldu.    

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN