Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Mezuniyet Töreni Çoşkuyla Gerçekleşti

11.06.2024
Üniversitemiz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 11 Haziran 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Yörük Ali Efe Salonu’nda gerçekleşti.

Törene; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan ve Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Serap Gökçe Eskin’in yanı sıra Rektör Danışmanı ve Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, Köşk MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz, Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Nazan Öztürk, Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından MYO birincisi Miyaser Arslan yaptığı konuşmada, emeklerinden dolayı ailelerine ve öğretim elemanlarına kendileri ve mezun arkadaşları adına teşekkürlerini iletti.

Mezun olan öğrencilere eğitimin her daim devam ettiğini vurgulayan Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Serap Gökçe Eskin, “Buradan almış olduğunuz eğitimlerle sizleri meslek hayatınıza uğurlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Her daim yeniliğe açık, bilgiye aç, dinamik ve adil olmanız temennisiyle sizleri uğurluyorum. Nereye giderseniz gidin ADÜ’yü en iyi şekilde temsil edeceğinize dair olan inancım sonsuzdur. Kıymetli öğrencilerimiz bu zorlu sürece hazırlanırken onlar için emek harcayan meslek yüksekokulumuzun değerli öğretim elemanlarına ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyorum. İki yıllık öğretim sürecinin ardından siz değerli mezun öğrencilerimiz hiç kuşkusuz büyük bir teşekkür ve takdiri hak ediyorsunuz.” dedi.

Üniversitemizin kişilikli ve donanımlı eğitimiyle öğrencileri mesleki hayata en iyi şekilde hazırladığını belirten Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, “Değerli mezunlarımız, eğitim hayatınızdaki önemli dönüm noktalarından olan üniversite eğitiminizi başarıyla tamamladınız. Mesleki olarak donanımlı ve yetkin hâle gelmiş olmanızın yanı sıra ilkeli ve ahlak sahibi bireyler olarak sizleri buradan uğurluyoruz.  Önünüzde kendiniz, aileniz ve ülkemize karşı sorumluluklarınızın olduğu bilinciyle yapacağınız çok şey var. Bundan sonra sizlerden ricamız; kendinizi sürekli geliştirmeniz, elde ettiğiniz bilgi ve becerilerinizi hayatınıza uyarlamanızdır. Her son yeni bir başlangıçtır bilinciyle kariyer basamaklarını hızla tırmanacağınıza olan inancımız tamdır. Bu süreçte elde edeceğiniz başarı ve toplumsal katkı siz ve aileniz kadar Aydın Adnan Menderes Üniversitesini de yüceltecek ve bizleri onurlandıracaktır.” dedi.

Konuşmaların ardından 2023-2024 Akademik yılı MYO birincisi Miyaser Arslan’a plaket ve hediyesini Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan takdim etti.

Tören, mezun olan tüm öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından öğrencilerin keplerini atması ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN