Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Engelliler Günü Etkinliğine Katıldı

05.12.2019
Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Nazilli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin hazırladığı etkinliğe katıldı.

Etkinliğe; Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan, devlet rehabilitasyon kuruluşları, STK temsilcileri, öğrenciler ve engelli bireylerin yakınları katıldı.

En Büyük Engel Sevgisizlik

Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Öğr. Gör Gülnur Saraç, Müzehher Günyol ve öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte, İstasyon Meydanı’ndan başlayan yürüyüş Hürriyet Caddesi ve Belediye Meydanı’na kadar devam etti. Yürüyüş sonrasında Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO’da okuyan öğrencilerin ve Nazilli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinin hazırladığı program gerçekleşti.

Etkinlikler, Nazilli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Hakan Bay’ın konuşması ve Nazilli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırladığı pandomim gösterisi, Buğdayın Öyküsü, Aşuk Maşuk oyunlarının gösterimi ve halk oyunları gösterisinin ardından son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN