Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO’dan Yaşlılar Haftasında Huzurevi Ziyareti

26.03.2018
Üniversitemiz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, akademik ve idari personelle birlikte, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında, Horsunlu Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni 21 Mart 2018 tarihinde ziyaret etti.

Yaklaşık İki aydan beri Aymelek Derneği ile birlikte yürüttüğü “Düşle, Gerçek Olsun” adlı Sosyal Sorumluk Projesi ile dikkat çeken Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO, proje kapsamında 20 mahallede bine yakın evdeki yaşlı ve engelliyi ziyaret etti.  Mayıs ayı sonuna kadar 45 köyü daha ziyaret etmeyi planlayan Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri, yaşlı ve engellilerimizin hayallerini gerçekleştirerek bu konuda farkındalık oluşturmak istediklerini ifade etti.

Yaşlı Bakımı ve Evde Hasta Bakımı Programları ile ziyaretlere devam eden Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO, gerçekleştirdiği ziyaretlerle engelli ve yaşlılarımızın gönlünü fethetti.   Evde Hasta Bakımı Programı öğrencisi Sümeyye Elgay' ın gitarı söylediği şarkılara eşlik eden huzurevi sakinleri canlı müzik eşliğinde dans etti.

Akademik personel ve öğrenciler odaları tek tek gezerek huzurevi sakinlerine getirdikleri çiçek ve hediyeleri takdim ederken yemekhanede de pastayla kutlama yaptı. Horsunlu Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi kurum çalışanlarının da desteği ile son derece keyifli ve verimli bir şekilde geçen ziyaret; hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN