Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

NAZİLLİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ ORYANTASYON EĞİTİMİNDE BULUŞTU

02.10.2017
Üniversitemiz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi, 29 Eylül 2017 tarihinde Sümer Kampüste bulunan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eğitime Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelinin yanı sıra birinci sınıf öğrencileri katıldı.

Eğitim sunumunu yapan  Yüksekokul  Müdürü Doç.Dr.Çağrı Köroğlu, Üniversitemiz ve Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler verirken, akademik ve idari personel tanıtıldı. Yüksekokulun, sağlık konusundaki hassasiyeti, gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri öğrencilere aktarılırken,  Nazilli Devlet Hastanesi ve Okul dersliklerinde bulunan Laboratuvarlarda, Pamukören Rehabilite Merkezinde ve Horsunlu  Huzurevlerinde  gerçekleştirilen uygulamalı derslerle ilgili bilgiler verildi. Öğrenciler eğitim programlarını ve Okullarını daha yakından tanımaya olanak sağladıkları için etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN