Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

NAZİLLİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNLARINI UĞURLADI

03.06.2016
Üniversitemiz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 27 Mayıs 2016 tarihinde İsabeyli Doğa Koleji’nde gerçekleşti.

Törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Etem Karakaya, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Merve İrem Yapıcı, Yüksekokul Müdürleri, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Nazilli İİBF Folklor Topluluğu’nun gösterisi büyük ilgiyle izlendi.

Okul Birincisi Evde Hasta Bakımı Programı Öğrencisi Hafize Pınar mezun öğrenciler adına yaptığı konuşmada “İki yıl süren eğitim hayatımız bugün mezun olmakla tamamlanıyor, bu süreçte başta ailelerimiz olmak üzere desteğini her daim hissettiğimiz hocalarımıza ve okulumuzun idari personeline teşekkür ediyoruz.” dedi.

Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Merve İrem Yapıcı, mezun öğrencileri kutlayarak ileriki yaşamlarında başarılar diledi.

Yrd. Doç. Dr. Yapıcı’nın ardından konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, mezun öğrencilerimizi tebrik ederek ailelerine “ Öğrencilerimiz donanımlı olarak mezun oluyorlar, iş bulma konusunda zorlamayın; zamanla hak ettikleri yerlere geleceklerdir.” dedi.

Dereceye giren öğrencilere plaket takdim edilmesinin ardından tören, mezun öğrencilere diploma verilmesi ve meslek andının okunması ile devam etti. Geleneksel kep atmayla program son buldu.  

Tören sonundaki canlı müzikle mezun öğrenciler doyasıya eğlendi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN