Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

25.06.2021
Üniversitemiz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı, 23 Haziran 2021 tarihinde “Google Meet” uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantıya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Ercan Sepetcioğlu, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Dinçer Cüre ve Öğr. Gör. Perihan Sarı, akademik ve idari personel katılım sağladı.

Doç. Dr. Tuncay Ercan Sepetcioğlu, pandemi koşulları nedeniyle 2020-2021 yılı Eğitim-Öğretim Yılının uzaktan eğitim yöntemiyle başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ifade ederek uzaktan ve dönüşümlü mesai konusunda gerekli hassasiyetleri göstererek çalışmalarını yürüten akademik ve idari personele teşekkürlerini iletti.

Meslek Yüksekokulunun 3 yıllık gelişim istatistikleri, güncellenen öğretim programları, yeni açılan programlar, stajlar, yaz okulu ve mezuniyet konularının ele alındığı toplantı dilek ve temenniler ile son buldu.