Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Nazilli MYO ve Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Mezuniyet Töreni Çoşkuyla Gerçekleşti

24.06.2023
Üniversitemiz Nazilli Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO)’nun birlikte düzenlediği 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 23 Haziran 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, Nazilli MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Özçağ, Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Müdür V. Prof. Dr. Tuncay Ercan Sepetcioğlu, Yenipazar MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Mustafa Karaca, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Nazilli MYO Birincisi Fatma Arslan ve Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Birincisi Meryem Topaloğlu yaptıkları konuşmalarda, emeklerinden dolayı ailelerine ve öğretim üyelerine kendileri ve mezun arkadaşları adına teşekkürlerini iletti.

Nazilli MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Özçağ, “Kıymetli öğrencilerimiz bu zorlu sürece hazırlanırken onlar için emek harcayan Nazilli MYO’nun değerli öğretim üyelerine ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyorum. İki yıllık öğretim sürecinin ardından siz değerli mezun öğrencilerimiz hiç kuşkusuz büyük bir teşekkür ve takdiri hak ediyorsunuz,” ifadelerinin ardından öğrencilerin güncel gelişmeleri takip etmelerinin ve kendilerini geliştirmelerinin önemini vurguladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk sanayi modellerinden olan Sümerbank Basma Fabrikası’nın aynı zamanda sosyo-kültürel gelişmeyi de amaçlayan bir büyük sosyal fabrika modeli olduğunu belirten Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Müdür V. Prof. Dr. Tuncay Ercan Sepetcioğlu, “Her gün ayak bastığımız kampüsümüzü size tanıtmak için salon girişinde Sümer fotoğrafları sizleri karşıladı. Biliyorsunuz ki Sümer Kampüsü Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bizzat açılışını gerçekleştirdiği Eski Nazilli Sümerbank Basma Fabrikası’nın arazisinde konuşlanmıştır. Bizler kampüsün bizlere yüklediği bu misyonla, sizlerin eğitim gördüğü programlarda bilime ve toplumsal gelişmeye açık bireyler olarak yetiştirmeye gayret ettik. Sevgili öğrenciler, her türlü başarınız Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin gururu olacaktır,” dedi.

Üniversitemizin kişilikli ve donanımlı eğitimiyle öğrencileri mesleki hayata en iyi şekilde hazırladığını belirten Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, “Uzun yıllar derslerimde örnek olarak anlattığım Sümer Kampüsü, ülkemiz açısından çok önemli bir yere sahiptir. Sümer Kampüsü bir sosyal fabrika modelidir. Böyle anlamlı bir yerden mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Mezun öğrencilerimiz, sizler ADÜ ailesinin elçilerisiniz. Başarınız ve mutluluğunuz bizim için en değerli, en anlamlı ödül olacaktır. Hayallerinizin peşinden gidin, çalışın, okuyun, araştırın. Değerleriniz ve amaçlarınız olsun. Kendinizi sürekli geliştirerek sorunlara çözümler üreterek mesleğinize ve insanlığa en iyi şekilde hizmet edeceğinize olan inancım tamdır. Yolunuz açık olsun,” dedi.

Konuşmaların ardından 2022-2023 Akademik Yılı Nazilli MYO Birincisi Fatma Arslan, İkincisi Fatma Tuçe Ertan ve Üçüncüsü Ece Dural’a plaket ve hediyelerini Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem takdim etti.

2022-2023 Akademik Yılı Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Birincisi Meryem Topaloğlu, İkincisi Süleyman Cantekin ve Üçüncüsü Emine Yağcı’ya ise plaket ve hediyelerini Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu takdim etti.

Tören, mezun olan tüm öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından öğrencilerin keplerini atması ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN