Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

NAZİLLİ MYO MEZUNLARINI UĞURLADI

24.05.2016
Üniversitemiz Nazilli Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Öğretim Yılında mezun olmaya hak kazanan yaklaşık 600 öğrenciyi, 20 Mayıs 2016 tarihinde Sümer Kampüsünde gerçekleşen törenle uğurladı.

Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Etem Karakaya, Nazilli MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özçağ, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenci aileleri katıldı.

Azimle Çalışanlar Hayatta Daima Başarıya Ulaşacaklar

Nazilli Belediyesi Mehter Takımı mezuniyet töreni öncesinde gerçekleştirdiği gösteri ile büyük alkış aldı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, özveriyle çocuklarını okutan ailelere özverilerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Öğrencilere iyi bir üniversiteden mezun olduklarını, bununla gurur duymaları gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Sarılı, azimle çalışmaya devam ettikleri takdirde hayatta daima başarıya ulaşacaklarını söyledi.

Nazilli MYO Öğrencileri Çok Şanslı

Nazilli MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özçağ, tarihi bir kampüste eğitim gördükleri için Nazilli MYO öğrencilerinin çok şanslı olduklarını vurgulayarak öğrencileriyle gurur duyduğunu söyledi. Kaliteli ve özverili bir eğitim öğretim dönemi sonunda gerçekleştirdikleri mezuniyet töreninin Nazilli MYO için büyük önem taşıdığını ifade eden Yrd. Doç. Dr. Özçağ, mezun öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi, akademik ve idari personeline de öğrencilerin yetişmesinde gösterdikleri özveri için teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından tören derece alan öğrencilere ödül ve belgelerinin verilmesi ile devam ederken; mezun öğrenciler geleneksel kep atma töreni ile mezuniyete son noktayı koydu. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN