Nazilli MYO Mevlana ve Yunus Emre’yi Şiirlerle Andı

04.01.2018
Üniversitemiz Nazilli Meslek Yüksekokulu, öğretim elemanları ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları "Mevlana’dan Yunus’a Gönüllerde Olmaya Geldik" isimli şiir dinletisi 27 Aralık 2017 tarihinde, Nazilli Belediye Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti.

Sahneye çıkan Yüksekokul öğrencileri, seslendirdikleri şiir ve türkülerle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Öğrencilerin yanı sıra Öğr. Gör. Mümin Eser, Okt. Mustafa Erol ve Öğretim Elemanı Gökçe Kaya’nın şiir ve türkülerle renklendirdiği ve yoğun katılımla gerçekleşen dinleti seyircilerden tam not aldı. Etkinlikte, Mevlana Celaleddin Rumi ve Yunus Emre’nin barış, hoşgörü, birlik ve beraberlik kavramları ile yoğrulan öğretileri ve şiirleri hayat buldu.