Nazilli MYO, İzmir Gümrük Müdürlüğünü Ziyaret Etti

07.11.2023
Üniversitemiz Nazilli Meslek Yüksekokulu (MYO) Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı öğrencileri, 3 Kasım 2023 tarihinde İzmir Gümrük Müdürlüğünü ziyaret etti.

Nazilli MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fazilet Kömürcüler, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Hatice Başkaya, Öğr. Gör. Emine Karakuş Başlar ve Öğr. Gör. Ömer Burak Tunç eşliğinde lojistik bölümü öğrencileri ile Türkiye’nin dış ticaretinde yüksek bir paya sahip olan ve sektörde önemli faaliyet gösteren İzmir Alsancak Limanı’na teknik gezi düzenlendi.  İzmir Gümrük Müdürü Orhan Evintan, Kısım Amiri Ömer Kaygısız ve ekibi Gümrük Müdürlüğü hakkında sunum yaparak liman sahasının işleyişi hakkında uygulamalı olarak bilgi verdi.

Teknik gezi,toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.