Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

05.07.2022
Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 27 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşti.

Törene; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, ilçe protokolü, resmi kurum ve oda temsilcileri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye çıkan Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dönem Birincisi Uğur Demir konuşmasında, öğretim üyelerine ve ailesine teşekkür ederek mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, “Bugün bir yandan sizden ayrılacağımız için içimiz buruk, diğer yandan da arttık hayata atılacağınız ve üniversite yaşamınız boyunca sizi bu sürece en iyi şekilde hazırladığımızı düşündüğümüz için mutlu ve gururluyuz. Ayrıca hocalarınız olarak bu hayat denen yolda sizi bekleyen yaşayacağınız nice güzel olaylar için de heyecanlıyız. Umarım yüreğiniz kadar güzel bir kariyere sahip olup mutlu bir birey olarak hayatınıza devam edersiniz.” dedi. Konuşmasına teşekkürlerini sunarak devam eden Prof. Dr. Kaderli, “Sevgili aileler, evlatlarınızı bizlere emanet edip bu günlere gelmesinde harcadığınız emek ve fedakarlıklardan dolayı sizlere de sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim. Bugün evlatlarınızın bu noktaya gelmesinde en büyük paylardan biri de sizlerin bu özverisidir. Sevgili gençler, yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi. 

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın konuşmasında, “Hayatınız boyunca Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ailesinden olduğunuzu hatırlamanızı diliyorum. Sağlık, mutluluk, başarı huzur dolu bir ömür sizin olsun.” dedi.

Tören, fakülte birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne plaketlerinin, mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından gerçekleşen geleneksel kep atma seremonisiyle son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN