Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Nazilli İİBFden Büyük Başarı

22.03.2017
Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencileri, Nazilli Ticaret Odası (NTO) işbirliğiyle verdikleri gönüllü KOSGEB danışmanlık hizmetinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 20 Mart 2017 tarihinde makamında ziyaret etti.

Projelerini anlatmak amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret eden öğrencilerimiz, hazırladıkları 94 farklı projeyle NTO üyelerine toplamda 2 milyon 700 bin lira hibe kazandırdı. Proje ekibinde 21 kişi çalıştıklarını ifade eden Nazilli Ticaret Odası proje ekibi sözcüsü Betül Alp; “Nazilli Ticaret Odasının bünyesinde kurulan Türkiye’nin ilk ve tek proje ekibiyiz.” dedi. Girişimcilere, girişimcilerin iş planlarına danışmanlık yaparak hibe almalarını sağlayan öğrencilerimiz, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Tarımsal Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Güney Ege Kalkınma Ajansı’na (GEKA) projeler yazarak istihdama katkıda bulunduklarını ifade etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca’nın da katıldığı ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek öğrencilerimizle bir süre sohbet etti. Öğrencilerimizin başarılarından dolayı gurur duyduğunu söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, öğrencilerimizi tebrik etti. Öğrenci odaklı yaklaşımıyla dikkat çeken Üniversitemizin tüm imkânlarının öğrencilerimize açık olduğunu anlatan Rektörümüz Prof. Dr. Bircan “ Kapılarımız sizlere sonuna kadar açık. Siz değerli öğrencilerimiz için bu zamana kadar elimizden gelenin en iyisini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Üniversite olarak tüm projelerinizde sizleri desteklemeye hazırız. Başarılarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda öğrencilerimiz Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a teşekkür ederek çiçek verdi.

 

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN