Nazilli İİBF'ye TÜBİTAK-1001 Projesi Desteği

20.07.2022
Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ece Armağan’ın proje yürütücülüğünü yaptığı proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

“Dijital Pazarlama Oryantasyonu ve Dijital Pazarlama Yeteneklerinin İşletme Performansı ile İlişkisi: TR32 Bölgesinde Faaliyet Gösteren KOBİ’lerde Bir Uygulama” isimli projede, Nazilli İİBF İşletme Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Esma Durukal, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Pazarlama Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Dilşad Tekin, Antalya AKEV Üniversitesi İİBF Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Akel araştırmacı olarak yer alıyor. Ayrıca projede bir doktora sonrası, bir doktora ve bir yüksek lisans olmak üzere üç bursiyer görev alıyor.

TÜBİTAK-1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında 2022 yılı 1. döneminde sunulan 1992 proje önerisinden 1851’i bilimsel değerlendirmeye alındı ve yapılan değerlendirme sonucunda 306 proje önerisinin desteklenmesine karar verildi.