Nazilli İİBF’de "Türkiye'de Sendikacılık" Adlı Çoklu Panel Düzenlendi

27.05.2024
Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü tarafından Türk-Metal Sendikası İzmir Şubesi katılımıyla 16 Mayıs 2024tarihinde Fakülte Konferans Salonu'nda "Türkiye'de Sendikacılık" konulu çoklu panel gerçekleştirildi.

Panelin ilk oturumunda konuşmacı olarak yer alan Türk-Metal Sendikası İzmir Şube Başkanı Zekai Tufan ve Türk-Metal Sendikası İzmir 1 No.lu Şube Başkanı Erkan Uzun "Türkiye'de Sendikacılığın Genel Görünümü",  ikinci oturumunda Türk-Metal Sendikası Ege Bölgesi Kadın Kolları Temsilcisi Emine Kanlı ve Türk-Metal Sendikası İzmir Şube Sekreteri Yavuz Güleç "Sendikal Örgütlenme Pratiğinden Örnekler"  ve son oturumunda ise Türk-Metal Sendikası Uzmanı Nuray Ağbaba "Sendikada Uzman Olmak"  başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi.