Nazilli İİBF’de “Türkiye'de Kamu İdarelerinin İşlevleri” Adlı Konferans Düzenlendi

16.05.2024
Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ev sahipliğinde düzenlenen “Türkiye'de Kamu İdarelerinin İşlevleri" adlı konferans, 14 Mayıs 2024 tarihinde Nazilli İİBF Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Aydın Vali Yardımcısı Dr. Halil İbrahim Ertekin moderatörlüğünde gerçekleştirilen konferansta, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy "Türk Kamu Yönetiminde Valilik ve Kaymakamlıkların Rolü ve Etkinliği", Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural ise "Türkiye'de Vakıfların Yönetimi ve Tarihi Eserlerin Korunması" başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.