Nazilli İİBF’de Mezuniyet Heyecanı Yaşandı

16.06.2023
Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 15 Haziran 2023 tarihinde Nazilli İİBF Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Mezuniyet törenine; Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Caner Özkul, Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli,  Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Engin Çakır ve Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sezen Akar, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Tuncay Ercan Sepetçioğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler, aileleri ve konuklar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Efeler gösterisi misafirler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde eğitimlerini başarıyla tamamlayan ve programlarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildikten sonra  tüm programlarda eğitim gören  öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin keplerini atmaları ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.