Nazilli İİBF Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

09.10.2019
Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Akademik Kurul Toplantısı, 8 Ekim 2019 tarihinde Nazilli İİBF Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Aydın, Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Erdemir Gündoğmuş, Nazilli İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Özdemir ve öğretim üyeleri katıldı.

Akademik Kurul Toplantısı, Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Gündoğmuş’un sunumu ile başladı ve fakültenin fiziki altyapısı, insan kaynakları, öğrenci durumu ve akademik personelin çalışmaları ile ilgili olarak detaylı bilgi verildi.

Akademik başarının arttırılmasında liyakat ve sadakatin önemli olduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, kısa zamanda atılacak adımlarla Üniversitemizin daha huzurlu bir ortama kavuşacağını ifade etti.

Öğretim üyelerinin öneri ve görüşleriyle devam eden toplantı, gelecek döneme ilişkin planlamaların yapılması ile sona erdi.