Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Nazilli Cumhuriyet Başsavcısından Rektörümüze Ziyaret

26.03.2019
Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş 26 Mart 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir; Ülkemizin milli menfaatleri doğrultusunda bilimsel, teknolojik ve ekonomik kalkınmasına öncülük edecek projeler üretip hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti. Örf adetlerine bağlı, milletini, vatanını ve devletini seven gençler yetiştirme misyonunu önemsediklerinin altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversitemizin önceliği, öğrencilerinin değişen dünyada her güçlüğe ve yeniliğe hızla uyum sağlayabilme yeteneğine sahip, açık görüşlü, derinlikleri olan bireyler olarak hayata atılmalarını sağlamaktır.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e başarılar dileyerek görevinin hem Üniversitemiz, hem de ilimiz için hayırlı olmasını temenni eden Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin (ADÜ) İlimiz için büyük bir şans olduğunu söyledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN