Müzik Öğretmenliği Öğrencileri Şan Resitali Düzenledi

05.01.2023
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen Şan Resitali, 4 Ocak 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğr. Gör. Olcay Şahin’in düzenlediği resitalde; müzik öğretmenliği bölümü öğrencileri, farklı birimlerden öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Şenay Özer’in (Mezzo Soprano) solist,  Janna Sarıtaş’ın piyanist olarak yer aldığı programda; O Del Mio Dolce Ardor/C.Gluck-Arie Antiche, Voi Che Sapete/W.A.Mozart-Le nozze di Figaro (Figaro’nun Düğünü) Cherubino Aria, Herbstlied/F.B.Mendelssohn-Soprano Aslı Güven, Habarena/G.Bizet Carmen, Vals La Bemol Majör/F. Chopin, Sound the Trumpet /Henry Purcell-Soprano:Olcay Şahin, Sevmek nedir?/Yalçın Tura- Soprano Olcay Şahin, Chitarra Romana/ E.Di Lazzaro-Napoliten (İtalyan Halk Şarkısı), Aus Ist’s Mit Der Liebe/E. Kalman-Die Csardasfürstin(Cardaş Prensesi ), Boni und Stasi Duet- Tenor Metin Erkoç, Canzone Boema/G.Bizet-Carmen-Kızlar:N.Esra Alkan, Zeynep Özcan, Ayşegül Demir, Şeyma Bal adlı eserler ile yer aldı.

Program; Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Onur Topoğlu’nun  resitalde emeği geçenlere teşekkür etmesinin  ardından  sona erdi.