Söyleşiye; Didim MYO Öğr. Gör. Mehmet Taş, RATIONAL Türkiye Kurumsal Şefi Melih Kümbüloğlu ve öğrenciler katıldı.
Söyleşinin açılışında konuşan Öğr. Gör. Mehmet Taş, “ Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ve Türk ve Dünya Mutfakları (TÜDAM) olarak RATIONAL fırınlarının özellikleri ile pişirmek teknikleri hakkında bir söyleşi gerçekleştirmek istedik. Bizlere vermiş olduğunuz bu destekten dolayı teşekkür ederiz.” dedi.
Söyleşide; RATIONAL Türkiye Kurumsal şefi Melih Kümbüloğlu, buharlı kombi fırın teknolojileri hakkında bilgiler vererek, ‘’Buharlı kombi fırını; fırın teknolojisini ve kuru havayı aynı kabinin içinde istediğimiz oranda birleştirmesiyle çalışıyor.’’ dedi.
Söyleşi sonunda, RANIONAL Kurumsal Şefi Melih Kümbüloğlu mutfakta uygulamalı olarak pişirme tekniklerini gösterdi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu