Söyleşiye; Didim MYO Öğr. Gör. Mehmet Taş, RATIONAL Türkiye Kurumsal Şefi Melih Kümbüloğlu ve öğrenciler katıldı.
Söyleşinin açılışında konuşan Öğr. Gör. Mehmet Taş, “ Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ve Türk ve Dünya Mutfakları (TÜDAM) olarak RATIONAL fırınlarının özellikleri ile pişirmek teknikleri hakkında bir söyleşi gerçekleştirmek istedik. Bizlere vermiş olduğunuz bu destekten dolayı teşekkür ederiz.” dedi.
Söyleşide; RATIONAL Türkiye Kurumsal şefi Melih Kümbüloğlu, buharlı kombi fırın teknolojileri hakkında bilgiler vererek, ‘’Buharlı kombi fırını; fırın teknolojisini ve kuru havayı aynı kabinin içinde istediğimiz oranda birleştirmesiyle çalışıyor.’’ dedi.
Söyleşi sonunda, RANIONAL Kurumsal Şefi Melih Kümbüloğlu mutfakta uygulamalı olarak pişirme tekniklerini gösterdi.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu