Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem Rektörümüzü Ziyaret Etti

29.12.2017
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş’ı 28 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemizde ağırladı.

Milletvekili Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Prof. Dr. Halil Kırnak, Aydın Ak Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan eşliğinde Üniversitemizdeki inşaat alanlarını gezdi.

Yapım aşamasındaki inşaatlar, TEKNOKENT Ofisi, TEKNOKENT  Alanı ve Bricker Projesiyle faaliyete geçen güneş kollektörlerinin yer aldığı alanlarda incelemelerde bulunan milletvekillerimize Üniversitemizdeki gelişmeler ve diğer projelerle ilgili bilgiler verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bircan; “Üniversitemiz yeni projelerle adından söz ettirmek istiyor, değişmek ve gelişmek için elimizden geleni yapıyoruz ve bunları gerçekleştirmek için desteklerinizi bekliyorum.” dedi.