MÜSİAD Yönetimi Rektörümüzü Ziyaret Etti

30.06.2021
MÜSİAD Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerci ve MÜSİAD Aydın Şube Başkanı Taner Kuşpaz, 30 Haziran 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i ziyaret etti

Üniversite-Sanayi iş birliği çalışmalarının görüşüldüğü ziyarette, MÜSİAD Yerel 2. Bölge Sorumlusu Serdar Taşdöken, Aydın Üyesi Ethem Çetinkaya ve Genel Sekreter İbrahim Çukur da bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, üniversite-sanayi iş birliği çalışmalarına büyük önem verdiğini, kentin değerleri, bilimin gücü, sanayi alanının iş birliği ile kaliteli projeler ortaya koymak için çalıştıklarını ifade etti.

Üniversitemizin çalışmalarının ve yükselen başarı grafiğinin bölge adına büyük önem taşıdığını vurgulayan MÜSİAD Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerci, ilimizin tarihi, turistlik kültürel doğal değerlerinin yanı sıra tarım ve sanayi alanlarında da oldukça güçlü bir şehir olduğunu ifade etti.

Ziyaret, hediye takdiminin ardından sona erdi.