Okul Müdürü Funda Orhan, Gıda Teknolojisi Alan Şefi Saadet Ekiz, Meslek Öğretmenleri Ö. Neşe Özen, Canan Atçı ve Binnur Öztürk eşliğinde gerçekleşen ziyarette, Öğr. Gör. Meryem Kübra Satılmış tarafından öğrencilere Unlu Mamuller İşletmesi, Zeytin İşleme İşletmesi ve Süt ve Süt Ürünleri İşletmesini gezdirilerek alet ve ekipmanları hakkında bilgi verildi. İşletmenin işleyişi hakkında bilgiler veren Öğr. Gör. Satılmış, Süt İşleme laboratuvarında öğrencilere uygulamalı olarak peynir üretiminin aşamalarını gösterdi. MYO’da bulunan gıda laboratuvarı, derslikler ve kampüsü gezen öğrencilere üniversite hayatı ile ilgili bilgiler verildi.
Bölümler hakkında detaylı bilgi alarak ilgili bölümlerin laboratuvar ve araştırma merkezlerinde teknik gezi imkânı da bulan öğrenciler, Üniversitemizin fiziki imkânları hakkında fikir edindi. Gezi sırasında keyifli vakit geçirdiklerini belirten liseli öğrenciler, Aydın Adnan Menderes Üniversitesini tercihleri arasına mutlaka alacaklarını ifade etti.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu