Yüksek lisans öğrencisi Fadime Atik'in tez çalışması olarak yürütülecek olan çalışmada, 'Deve sütünden üretilen sodyum kazeinatın biyobozunur gıda ambalajlarına dönüştürülmesi' konusu kapsamında, iklim değişikliği ve küresel ısınmayla, ülkemizde ve dünyada üretimi artan deve sütünden sodyum kazeinat elde edilecek, kazeinattan yenilebilir biyofilmler üretilerek model gıdalarda gıdayı koruma potansiyeli araştırılacak. Çalışma, Gıda Mühendisliği Bölümü laboratuvarlarında yürütülecek.
Öğretim elemanlarımızı ve öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent Başkanlığında, İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi
Üniversitemizde, Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku Konuşuldu
Doktora Öğrencimiz, 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Kapsamında Burs Kazandı
YÖK Akademik Teşvik Dijital Sistemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Gazetecilik Bölümü Dijital Yayıncılık Atölyesi’nden Yeni Podcastler
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu