Yüksek lisans öğrencisi Fadime Atik'in tez çalışması olarak yürütülecek olan çalışmada, 'Deve sütünden üretilen sodyum kazeinatın biyobozunur gıda ambalajlarına dönüştürülmesi' konusu kapsamında, iklim değişikliği ve küresel ısınmayla, ülkemizde ve dünyada üretimi artan deve sütünden sodyum kazeinat elde edilecek, kazeinattan yenilebilir biyofilmler üretilerek model gıdalarda gıdayı koruma potansiyeli araştırılacak. Çalışma, Gıda Mühendisliği Bölümü laboratuvarlarında yürütülecek.
Öğretim elemanlarımızı ve öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu