Ecem Aydın’ın ‘Tarhana Örneklerinden Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Postbiyotik Potansiyeli’ başlıklı projesi, TÜBİTAK-ARDEB 1002-A Hızlı Destek Programı kapsamında destekleniyor. Projede, ülkemizde yaygın olarak tüketilen besleyici ve fermente bir gıda olan tarhana örneklerinin içerdiği laktik asit bakterilerinin postbiyotik özellikleri araştırılıyor.
Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Laboratuvarları bünyesinde yürütülecek olan proje çalışmaları sayesinde son yıllarda yeni bir probiyotik yaklaşımı olan postbiyotiklerin, potansiyel antimikrobiyal, antioksidan, anti-kanser özelliklerinin belirlenmesinin amaçlandığı ifade edildi.
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı “Zümrüd-ü Anka Sultan Çelebi Mehmed” Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Hemşirelik Fakültesinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizden UEFA C Lisans Kursu’nda Nitelikli Eğitimler
İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılıkla Mücadelede Aile Gücü: Yükümlülere Yönelik Farkındalık Semineri Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Geliştirdiği Buluş Faydalı Model Olarak Tescillendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu