Projede, Yüksek Lisans Öğrencisi Emine İrem Ertürk bursiyer olarak yer alacak ve tez konusuna bu proje konusu temel teşkil edecek.
“Fourier-transform kızılötesi spektroskopisi (FT-IR) kullanarak deve-inek sütü karışımlardan üretilen süt tozu ve yoğurtlarda tağşiş ve taklitin belirlenmesi” başlıklı projenin süresi bir yıl olacak ve Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü ve Kimya Bölümü laboratuvarlarında yürütülecek.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu