Projede, Yüksek Lisans Öğrencisi Emine İrem Ertürk bursiyer olarak yer alacak ve tez konusuna bu proje konusu temel teşkil edecek.
“Fourier-transform kızılötesi spektroskopisi (FT-IR) kullanarak deve-inek sütü karışımlardan üretilen süt tozu ve yoğurtlarda tağşiş ve taklitin belirlenmesi” başlıklı projenin süresi bir yıl olacak ve Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü ve Kimya Bölümü laboratuvarlarında yürütülecek.
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı “Zümrüd-ü Anka Sultan Çelebi Mehmed” Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Hemşirelik Fakültesinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizden UEFA C Lisans Kursu’nda Nitelikli Eğitimler
İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılıkla Mücadelede Aile Gücü: Yükümlülere Yönelik Farkındalık Semineri Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Geliştirdiği Buluş Faydalı Model Olarak Tescillendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu