Mühendislik Fakültesi Öğrencilerinin Projesine, TÜBİTAK’tan Destek

27.03.2024
Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin projeleri, TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Mühendislik Fakültesi Gıda  Mühendisliğinden  Dr. Öğr.Üyesi Özgün Güzdemir danışmanlığında yürütülen ve 4. sınıf öğrencilerinden Melisa Çoşkun ve Hatice Hazar'ın, EURO GIDA San. ve Tic. A.Ş. iş birliğiyle hazırlanan 'Konserve Sektörü Atıklarından Biyobozunur Akıllı Ambalaj Eldesi ve Ambalaj ile Yoğurt Tazeliğinin Gerçek Zamanlı Takibi' konulu proje ile;

Mühendislik Fakültesi Gıda  Mühendisliğinden  Dr. Öğr.Üyesi Özgün Güzdemir danışmanlığında yürütülen ve 4. sınıf öğrencisi Emirhan Çokoğulları'nın SESA AMBALAJ A.Ş. iş birliğiyle hazırladığı 'Turunç Atığı Kullanılarak Süperhidrofobik Özelliğe Sahip Biyobozunur Gıda Ambalaj Malzemesi Üretimi' konulu proje, TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğrencilerimizi ve danışmanlıklarını yapan Dr. Öğr.Üyesi Özgün Güzdemir’i  tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.