Mühendislik Fakültesi Öğrencilerimizin Projesi’ne TÜBİTAK’tan Destek

29.03.2024
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" 2023 Yılı 2. dönem çağrı sonuçlarına göre, Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümünün iki projesi destek almaya hak kazandı.

İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Sıla Balkan ve Beste Öykü Çapar’ın, Doç. Dr. Mehmet Eren Uz danışmanlığında gerçekleştirecekleri "Çelik Plakların Dayanımını Artırmaya Çalışmak" ile İsmail Genç ve Serdar Yılmaz’ın, Doç. Dr. Mehmet Eren Uz danışmanlığında gerçekleştirecekleri "Lifli Polimer Kumaşlar ile Betonarme Yapı Elemanlarının Güçlendirilmesi" başlıklı araştırma projeleri, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenecek.

Öğrencilerimizi ve öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.