Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri; Yağmur Yıldırım, Ceylin Şahin ve Melisa Terekli’nin Arş. Gör. Özlem Erdoğdu danışmanlığında gerçekleştirecek oldukları “Riboflavin ile Zenginleştirilmiş Kopigmente Edilmiş Nar Suyu Konsantresi Kaplamalı Kestane Şekeri Üretimi” ve yine Mühendislik Fakültesi öğrencileri; Meryem Baş, Aysu Cambolat, İlke Gököz ve Elif Sude Aydın’ın Doç. Dr. Çisem Bulut Albayrak danışmanlığında gerçekleştirecek oldukları “Deve Kolostrumu ile Zenginleştirilmiş Probiyotikli Bebek Maması Üretimi” başlıklı araştırma projeleri 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenecek.
Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri; Hülya Yaman ve Simge Kurumaz’ın Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz danışmanlığında gerçekleştirecek oldukları “Atıştırmalık Ticari Elma Cipsi Üretiminde Sodyum Metabisülfit ve Hava Sıcaklığı Çarpan Etkilerinin Kuruma Kinetiği ve Ürün Fiziko-Kimyasal ile Duyusal Özellikleri Baz Alınarak Araştırılması” başlıklı araştırma projesi ise 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenecek. Projede sanayi ortağı ve danışmanı olarak Ak-İmpeks Tarım ve Sanayi Ürünleri Ltd. Şti.’den Gıda Müh. Fatma Beray Akyüzlü yer alıyor.
Öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Rektörümüz, Üniversitemiz Hastane Yerleşkesi’nde İncelemelerde Bulundu
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cemal İyem, III. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na Katıldı
Akademisyenlerimiz, Uluslararası Düzeydeki Kitabın Baş Editörlüğünü Üstlendi
“15 Temmuz: Asrın Demokrasi Zaferi” Programı Üniversitemizde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde “Yabancı Basında 15 Temmuz” Adlı Fotoğraf Sergisi Düzenlendi
Doktora Öğrencimize Uluslararası Proje Daveti
Rektörümüz, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programına Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu