Modern Hayatta Stres Yönetimi Duygusal Özgürleşme Tekniği Eğitimi Gerçekleşti

25.10.2017
Modern Hayatta Stres Yönetimi Duygusal Özgürleşme Tekniği EFT (Emotional Freedom Technics) Eğitimi, 20 Ekim 2017 tarihinde AİSYEM Konferans Salonu’nda gerçekleşti

Eğitimden önce Rektörümüzü makamında ziyaret eden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Saliha Eroğlu, Adnan Menderes Üniversitesinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederken; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Eroğlu’na Üniversitemiz hediye paketini takdim etti.

Op. Dr. Saliha Eroğlu’nun gerçekleştirdiği eğitime, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Demirağ, Öğretim Üyelerimiz, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Op. Dr. Saliha Eroğlu, EFT hakkında bilgi vererek, sorunun tespit edilip çözülme yollarını ve uygulayanların üzerindeki etkilerini paylaştı.

Eğitim, EFT uygulaması ile sona erdi.