Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Minikler Çocuk Şenliği ile Doyasıya Eğlendi

29.04.2022
Üniversitemiz 26. ADÜFEST Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’ programı, 26 Nisan 2022 Tarihinde Üniversitemiz Tralleis Meydanı’nda gerçekleşti.

Programa; Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Aliya İzzet Begoviç, Cumhuriyet, Ekrem Çiftçi, Güzelhisar, Halide Hatun, Ticaret Odası, Yahya Kemal Beyatlı, Yedi Eylül, Yörük Ali Efe, Yunus Emre İlk Öğretim Okulu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Aydın Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü, Aydın Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünden çocuklar ve öğretmenleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ayten Can, “Bu gün bizlere düşen görev çocuklarımızı Atatürk’ün de istediği gibi dürüst, zeki, çalışkan, vatansever, Türklük Bilincinin farkında olan bireyler olarak yetiştirmektir. Sevgili çocuklar bayramınız kutlu olsun. Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin bir evladı olduğunuzu unutmadan geleceğe hazırlanmanız en önemli görevinizdir. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyor, sizleri sevgiyle kucaklıyorum.” dedi.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencilerinin canlı müzik etkinliği ile başlayan programda, Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü, Her Çocuk Bir Gelecek Topluluğu, Maskesiz Gülücükler Topluluğu ve Eşit Gelecek Topluluğu üyesi öğrencilerinin hazırladıkları çocuk oyunları ile minikler doyasıya eğlendi.

ADÜ Genç Ofis’in hazırladığı programının ardından kumanya dağıtımı ile etkinlik sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN