Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu Üniversitemizi Ziyaret Etti

16.12.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu ile Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslıhan Karul’un Kayınpederi Osman Nuri Karul’un 15 Aralık 2016 tarihinde düzenlenen cenaze töreninin ardından bir araya geldi.

Bey Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Uşak Valisi Ahmet Okur, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım ile bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.

Hacımüftüoğlu, Rektörümüzü ziyaret etti

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu 16 Aralık 2016 tarihinde ise  Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu Üniversitemiz hakkında bilgiler verdi. Üniversitemizi yakından takip ettiğini belirten Hacımüftüoğlu ,  Adnan Menderes Üniversitesi’nin sürekli gelişme içerisinde bulunduğunu,  her geçen gün kendini yenilediğini söyledi.

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu’nu, Üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, Hacımüftüoğlu’na Üniversitemiz hediye paketini takdim etti.