Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Milli Ağaçlandırma Gününde Didim MYO’da Fidan Dikimi Yapıldı

12.11.2021
Milli Ağaçlandırma Günü dolaysısıyla ülke genelinde gerçekleştirilen “84 Milyon için 3’er Fidan” projesi kapsamında 11 Kasım 2021 tarihinde Üniversitemiz Didim Yerleşkesi’nde fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Programa, Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Didim Garnizon Komutanı Ali Saçan, Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin Polat, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Çıplak, Didim İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, Didim İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Gani Solak, Didim Orman İşletme Şefi Serkan Özden, kamu kurumlarının müdürleri, siyasi parti ilçe temsilcileri, STK temsilcileri, öğrenciler, akademik ve idari personel katıldı.

Fidan dikimi öncesinde İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Susama tarafından edilen duanın ardından Didim Kaymakamı Mustafa Yiğit, "Ülkemizi yeniden yeşertmek zorundayız. Bir taraftan doğa tahrip olurken bir taraftan da tahribatı ortadan kaldırmak için millet olarak mücadeleye devam edeceğiz. Fidan dikmeye de devam edeceğiz. 11 Kasım bir kampanya günü. Her Kasım ayının on birinde Türkiye genelinde fidan dikiliyor. Bu yıl 242 milyon ağaç dikiliyor. Cumhurbaşkanımız tarafından geçmişte başlatılan bu kampanya devam edecek. " dedi.

Didim Orman İşletme Şefliğinin katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte, çok sayıda fidan toprakla buluştu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN