Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Milletvekillerinden ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanından Rektörümüze Ziyaret

31.01.2019
Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, Aydın eski Milletvekili Mehmet Fatih Atay, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Ali Çankır ile beraberindeki heyet, 31 Ocak 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e makamında tebrik ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinde başarılar dileyen Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Fatih Atay, Aydın’ın sosyal ve ekonomik yönden kalkınması açısından Üniversitenin önemli bir rol oynadığından bahsetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da öğrenci dostu şehir sıralamasında üçüncü olan Aydın’ın bu başarısında ADÜ ailesinin her bir mensubunun katkısı olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, kentiyle barışık bir Üniversite inşa edeceklerini vurgulayarak “Tüm kadroları ve imkanları ile halktan ve şehirden kopuk değil; halkın ve kentin sorunlarına duyarlı bir kurum olacağız. Akademisyen hocalarımızla ve öğrencilerimizle katılımcı bir yönetim anlayışıyla ADÜ’yü öncü bir ilim yuvası haline getirerek bilim üreteceğiz.” dedi.

Ziyaret, Aydın’ın gelişmesi için birlikte atılacak adımlar ve yeni proje temennileriyle sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN