MHP İl Başkanı Haluk Alıcık ve Önceki Dönem İl Başkanı Burak Pehlivan Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

27.10.2020
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Haluk Alıcık ve MHP önceki dönem İl Başkanı Burak Pehlivan, 27 Ekim 2020 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Üniversitenin sadece akademik bilgi üreten bir kurum olmadığını, şehrin gelişimi içinde lokomotif görevi üstlendiğini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Aydın’ın tüm dinamikleriyle iş birliği içinde yapılan her çalışmayı önemsediğini ifade etti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin Aydın’ın gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağladığını vurgulayan MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, şehrimiz ve Üniversitemiz adına hedeflenen başarıyı yakalamak için her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını belirterek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e çalışmaları ve gayretleri dolayısıyla teşekkür etti.