MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu’dan Rektörümüze Ziyaret

13.03.2019
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın eski milletvekili Deniz Depboylu, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve parti üyeleri 12 Mart 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Ülkemizin, İlimizin ve tüm vatandaşlarımızın yararlanması doğrultusunda bilimsel, teknolojik ve ekonomik kalkınmaya öncülük edecek projeler üretip hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti.

MHP olarak her zaman Aydın’ın göz bebeği olan Üniversitemizin yanında olduklarını belirten Depboylu, İlimizin ve Ülkemizin kalkınması için Üniversitemize ellerinden gelen tüm desteği vermek için hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.