Didim MYO mutfak atölyesinde düzenlenen etkinlikte, The Bodrum Edition’da görev yapan ve 2017 yılı mezunlarından olan Sos Şef Efsun Kılıç ve Chef de Cusine Arca Erdoğan, geleceğin şefleri olmaya aday öğrencilere, aşçılık mesleğinin inceliklerini ve profesyonel bir mutfakta başarılı olmanın püf noktalarını anlattı. Öğrenciler, Efsun Kılıç ve Arca Erdoğan’ın yönlendirmesi ile birbirinden farklı yemekler hazırlayarak, uygulamalı bir deneyim fırsatı yakalamış oldu.
Etkinlik, MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş'un mezun şefler Efsun Kılıç ve Arca Erdoğan’a çiçek takdim etmesi ile sona erdi.
Didim MYO’da 2024-2025 Akademik Yılı Yıl Sonu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Genel Sekreterlik İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Söke MYO’da “Kahve Kültüründen Marka Değerine” Semineri Gerçekleştirildi
Veteriner Fakültesi Öğrencileri “Sezuan'ın İyi İnsanı” Adlı Tiyatro Oyununu Sahneledi
Rektörümüz, Koçarlı MYO Bitkisel Üretim Laboratuvarı’nın Açılışını Gerçekleştirdi
Üniversitemiz Atça Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Büyük Bir Coşkuyla Uğurladı
Çine Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu
Psikoloji Bölümü Öğrencileri, Akademik Çalışmalarını Sempozyumda Sunma İmkânı Buldu
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu