Mezun Şeflerden, Öğrencilerimize Workshop

13.03.2024
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) mezun şefleri Efsun Kılıç ve Arca Erdoğan, 12 Mart 2024 tarihinde öğrencilerle Workshop etkinliğinde bir araya geldi.

Didim MYO mutfak atölyesinde düzenlenen etkinlikte,  The Bodrum Edition’da görev yapan ve 2017 yılı mezunlarından olan Sos Şef Efsun Kılıç ve Chef de Cusine Arca Erdoğan, geleceğin şefleri olmaya aday öğrencilere, aşçılık mesleğinin inceliklerini ve profesyonel bir mutfakta başarılı olmanın püf noktalarını anlattı. Öğrenciler,  Efsun Kılıç ve Arca Erdoğan’ın yönlendirmesi ile birbirinden farklı yemekler hazırlayarak, uygulamalı bir deneyim fırsatı yakalamış oldu.

Etkinlik, MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş'un mezun şefler Efsun Kılıç ve Arca Erdoğan’a çiçek takdim etmesi ile sona erdi.