Didim MYO mutfak atölyesinde düzenlenen etkinlikte, The Bodrum Edition’da görev yapan ve 2017 yılı mezunlarından olan Sos Şef Efsun Kılıç ve Chef de Cusine Arca Erdoğan, geleceğin şefleri olmaya aday öğrencilere, aşçılık mesleğinin inceliklerini ve profesyonel bir mutfakta başarılı olmanın püf noktalarını anlattı. Öğrenciler, Efsun Kılıç ve Arca Erdoğan’ın yönlendirmesi ile birbirinden farklı yemekler hazırlayarak, uygulamalı bir deneyim fırsatı yakalamış oldu.
Etkinlik, MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş'un mezun şefler Efsun Kılıç ve Arca Erdoğan’a çiçek takdim etmesi ile sona erdi.
Rektörümüz, Atatürk’ün Aydın’a Gelişinin 94. Yıl Dönümü Dolayısıyla Düzenlenen Programa Katıldı
Öğretim Üyemiz, Yeşilay Aydın Şubesi Başkan Yardımcılığı Görevine Seçildi
Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, Çine MYO Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
Öğretim Görevlimizin Kitabı Yayımlandı
Rektörümüz, Çine MYO Akademik ve İdari Personeli ile İstişarelerde Bulundu
Üniversitemizde Akreditasyon Süreci Kapsamında Çalışmalar Devam Ediyor
Çevre Sağlığı Ana Bilim Dalı Tarafından Çevre Okuryazarlığı Eğitimleri Verildi
Akademisyenlerimizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
Öğrencimiz, Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda 54 Kiloda Türkiye Şampiyonu Oldu
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu