Didim MYO mutfak atölyesinde düzenlenen etkinlikte, The Bodrum Edition’da görev yapan ve 2017 yılı mezunlarından olan Sos Şef Efsun Kılıç ve Chef de Cusine Arca Erdoğan, geleceğin şefleri olmaya aday öğrencilere, aşçılık mesleğinin inceliklerini ve profesyonel bir mutfakta başarılı olmanın püf noktalarını anlattı. Öğrenciler, Efsun Kılıç ve Arca Erdoğan’ın yönlendirmesi ile birbirinden farklı yemekler hazırlayarak, uygulamalı bir deneyim fırsatı yakalamış oldu.
Etkinlik, MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş'un mezun şefler Efsun Kılıç ve Arca Erdoğan’a çiçek takdim etmesi ile sona erdi.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu