Didim MYO mutfak atölyesinde düzenlenen etkinlikte, The Bodrum Edition’da görev yapan ve 2017 yılı mezunlarından olan Sos Şef Efsun Kılıç ve Chef de Cusine Arca Erdoğan, geleceğin şefleri olmaya aday öğrencilere, aşçılık mesleğinin inceliklerini ve profesyonel bir mutfakta başarılı olmanın püf noktalarını anlattı. Öğrenciler, Efsun Kılıç ve Arca Erdoğan’ın yönlendirmesi ile birbirinden farklı yemekler hazırlayarak, uygulamalı bir deneyim fırsatı yakalamış oldu.
Etkinlik, MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş'un mezun şefler Efsun Kılıç ve Arca Erdoğan’a çiçek takdim etmesi ile sona erdi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu