MEYOK Toplantısı, Aydın Meslek Yüksekokulu Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

13.04.2023
Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü Müdürler Kurulu (MEYOK), 5 Nisan 2023 tarihinde Aydın Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Serdar Paşa başkanlığında toplandı.

Toplantıda meslek yüksekokulları müdürleri, meslek yüksekokullarında açılması gereken yeni programlar, çalışan öğretim üyelerinin kadrolarına atanmalarında aranan kriterlerin güncellenmesi ve Üniversitemiz Uygulamalı Eğitimler Yönergesi çerçevesinde işletmede mesleki eğitim yapacak programlar üzerinde görüş bildirerek maddeleri sonuca bağladılar.

Toplantı sonunda, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü Müdürler Kurulu’nun, 17 Nisan 2023 tarihinde tekrar toplanması kararlaştırıldı.