Merkez Valisi Hakan Yusuf Güner’den Rektörümüze Ziyaret

12.02.2019
Afyon Valisi iken Merkez Valiliğine atanan Vali Hakan Yusuf Güner, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e 11 Şubat 2019 tarihinde tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Vali Hakan Yusuf Güner, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i tebrik ederek görevinin hayırlı olmasını temenni edip başarılar diledi. Vali Güner,  bağlı bulundukları coğrafyanın bilim, teknoloji, sanayi ve tarımsal anlamda kalkınmasında başat rol oynayan Üniversitelerin daha ileri gidebilmesi için verilen çabaları her zaman desteklemeye hazır olduklarını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine verilen görevi en iyi şekilde ifa edip Üniversitemizin adından söz ettiren bir kurum olacağını vurgulayarak Vali Güner’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.