Merkez Kampüste Aşure Etkinliği Düzenlendi

12.10.2017
Muharrem ayı dolayısıyla Üniversitemiz tarafından düzenlenen aşure hayrı etkinliği, 11 Ekim 2017 tarihinde Merkez Kütüphanenin önünde gerçekleşti.

Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, üniversitemiz personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Personele ve öğrencilere aşure dağıtan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, paylaşmanın önemine vurgu yaptı. Prof. Dr. Bircan, “Bugün bu aşureleri öğrencilerimiz ve personelimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aşure gününün bütün hayır ve bereketlerine nail olabilmemiz duasıyla, aşure günümüz mübarek olsun. Rabbim hayırlara vesile etsin. Aşure gününün tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim.” dedi.