MEB Öğretmen Akademileri Projesi Kapsamında Öğretim Elemanlarımız Görevlendirildi

18.10.2024
Üniversitemiz öğretim elemanları, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen Akademileri Projesi kapsamında Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan Edebiyat Akademisi, Müzik Akademisi, Şehir ve Kültür Akademisi çalışmalarında görevlendirildi.

Üniversitemizden Prof. Dr. Bilge Ayrancı “Edebiyat Akademisi”nde ve Prof. Dr. Onur Topoğlu “Müzik Akademisi”nde “akademi danışmanı” olarak görevlendirilirken; Prof. Dr. Nuri Karasakaloğlu, Prof. Dr. Mesut Kırmacı, Prof. Dr. Hatice Özenoğlu, Doç. Dr. Evin Erden Topoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Ayten Can Tunalı, Öğr. Gör. Aytekin Kalkan, Öğr. Gör. Dr. Emre Üstgül, Öğr. Gör. Aytekin Kandemir ve Öğr. Gör. Çağdaş Akıncı, uygulama görevlisi/uzman olarak görevlendirildi. Akademisyenlerimizi tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.

Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.