Meandros Medical And Dental Journal, Yeni Bir İndekse Girdi

23.01.2018
Üniversitemizin Meandros Medical and Dental Journal Dergisi, "Academic Keys" isimli indekse kabul edildi.

Academic Keys, 18 farklı alanda yayın yapan bilimsel dergilerin veri tabanını tutmaktadır. Ayrıca üniversitelerde kariyer yapmak isteyen akademisyenler Academic Keys'e başvurmaktadır. Bu yüzden de sitenin ana hedef kitlesi araştırmacılardır.

Derginin editörleri, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr.  Yasemin Turan ve Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Senem Yiğit Özer Dergi Yayın Kurulu adına, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan'a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Online yayınlanan dergiyi, meandrosmedicaljournal.org adresinden takip ederek ücretsiz olarak makalelerin tam metinlerine ulaşabilirsiniz. Dergi aşağıdaki linkten ISSN/E-ISSN numarası ile sorgulanabilir: