Marinaların Turizm İşletmesi Olarak Ticari Açıdan Değerlendirmesi Konulu Söyleşi Gerçekleşti

30.12.2021
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen ‘Marinaların Turizm İşletmesi Olarak Ticari Açıdan Değerlendirmesi’ konulu söyleşi, 29 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşti.

Yatçılık ve Marina İşletmeciliği dersi kapsamında gerçekleşen söyleşiye, D-Marin Ticari İşler Sorumlusu Can Akaltan, Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Evrim Kamacı, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Söyleşi, Öğr. Gör. Buse Arasıler’in konuşmasıyla başladı. Ardından söz alan D-Marin Ticari İşler Sorumlusu Can Akaltan, sektör hakkında bilgiler vererek öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

Etkinlik, Teşekkür Belgesi verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.