Lösemili Hastalar İçin Yardım Topladılar

23.12.2016
Üniversitemizde faaliyet gösteren Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Topluluğu lösemili hastalar için “Maskesiz gülücükler için el ele” sloganıyla, 21 Aralık 2016 tarihinde Tralleis Meydanında yardım kampanyası başlattı.

Topladıkları yardımı en yakın LÖSEV şubesine göndereceklerini kaydeden Topluluk Başkanı Eğitim Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Gamze Karaçamur, düzenledikleri yardım kampanyasıyla lösemi hastalarına bakış açısını değiştirerek, toplumda lösemiye karşı farkındalık oluşturmayı ve lösemili çocukların ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladıklarını belirtti.

“ Gözündeki maskeyi çıkar” sloganıyla da  toplumda lösemi  hastalarının fark edilmelerini sağlamak istediklerini ifade eden Karaçamur, açtıkları stanta yoğun ilgi gösteren personelimize ve öğrencilerimize teşekkür etti.