Liseli Öğrenciler Üniversitemizi Ziyaret Etti

25.11.2022
Üniversitemiz Merkez Kampüsü’nü 23 Kasım 2022 tarihinde Söke Şehit Faruk Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaret etti.

Gezi ve bilgilenme amaçlı gerçekleştirilen ziyareti, Okul Müdür Yardımcısı Hacer Partal ve Rehber Öğretmen Halil Ertek eşliğinde 12. Sınıf öğrencileri gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Tıp Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Fen Fakültesi ve Mühendislik Fakültesini gezen öğrencilere, Fakülte öğretim üyeleri tarafından; fakültelerde bulunan bölümler ile teknik ve fiziksel imkanlar hakkında bilgiler verilirken, Üniversitemizin kuruluş ve tarihçesi, amaç ve misyonları öğrencilere aktarıldı.

Son olarak Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Engelli Dostu Kütüphanesini ve ADÜ Spor Salonunu da gezen öğrenciler, keyifli vakit geçirdiklerini dile getirdi.