Lise Öğrencileri Davutlar MYO’yu Ziyaret Etti

08.05.2023
Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO), 5 Mayıs 2023 tarihinde Denizli Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTRL) Muhasebe Finansman Öğretmenleri Fatma Akçaöz ve Aylin Sarıyer eşliğinde 20 kişilik öğrenci grubunu ağırladı.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YKS) öncesinde Yükseköğretim kurumlarını yakından tanımak, bölümler hakkında bilgi edinmek amacıyla Üniversitemizi ziyaret eden 9. 10. ve 11. sınıf öğrencileri, Üniversitedeki ortamı hakkında bilgi aldı.

Davutlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Pınar Altıok Gürel’in öğrencilere yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz; okulda bulunan programlar, idari ve akademik kadrolar, fiziksel altyapı, teknik olanaklar, okuldaki sosyal ve sportif faaliyetler, Erasmus faaliyetleri, sektörel iş birlikler, staj imkânları, mezunların çalışma alanları, bölümlerin iş bulma avantajları, katılınan etkinlikler, düzenlenen sosyal sorumluluk projeleri, gezi programları gibi konular hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından ziyaretlerini sonlandıran öğrenciler, Aydın Adnan Menderes Üniversitesini tercihleri arasına alacaklarını ifade ederek gezi sırasında keyifli vakit geçirdiklerini belirtti.