Leyla’dan Sonra Topluluğundan Çocuklara Yılbaşı Sürprizi

26.12.2019
Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencilerden oluşan Leyla’dan Sonra Topluluğu, Uygulama ve Araştırma Hastanemiz Pediatri Servisi'nde yatmakta olan çocuklar için 25 Aralık 2019 tarihinde yılbaşı etkinliği düzenledi.

Hasta odalarını tek tek gezen öğrencilerimiz, bütün çocuklara hediye oyuncaklar dağıtıp, hasta yakınları ile sohbet etti. Noel baba kostümü ve birçok eğlenceli kostümle, tedavi gören çocukları eğlendiren öğrenciler, müzik eşliğinde çocuklarla dans ederek keyifli zaman geçirdiler.

Leyla'dan Sonra Topluluğu Fakülte Sorumlusu Ertuğrul Yülek, “Topluluk olarak yeni yıl dolayısıyla geldik, miniklerimizle eğlendik, onlara hediyeler verdik ve beraber şarkı söyleyip dans ettik. Amacımız çocukların yeni yıla mutlu girmesidir.” dedi.