KUYUCAK MYO MEZUNLARINI UĞURLADI

03.06.2016
Kuyucak Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarını 27 Mayıs 2016 tarihinde Sümerpark’ta düzenlediği törenle uğurladı.

Törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Etem Karakaya, Kuyucak MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler, yüksekokul müdürleri, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende, Kuyucak MYO halk oyunları ekibi zeybek gösterilerini gerçekleştirdi. Ardından dereceye giren öğrencilere plaket takdim edilmesi ve mezun olan öğrencilere belgelerinin verilmesiyle devam eden program, kep atma töreni ile sona erdi.